SEO

Online verkopen

Online verkopen is een leuke manier van geld verdienen. In mijn opinie ook een goede manier van geld verdienen. Zo heb je geen winkelpand nodig en je kan bijvoorbeeld jouw magazijn op een relatief goedkope locatie aanhouden.

Veel concurrentie

Door de vele concurrentie is online verkopen echter niet zo eenvoudig meer. Om met jouw webshop een plekje te vinden tussen de vele duizenden webshops is niet eenvoudig.

Een mogelijkheid om bezoekers te trekken is natuurlijk het inzetten van advertenties. Dit kan echter een kostbare aangelegenheid zijn. Zeker als je dit niet goed aanpakt.

Adverteren is niet iets wat iedereen zomaar zou moeten doen. Je moet je goed verdiepen in de materie om zodoende pakkende advertenties voor de juiste doelgroep samen te stellen. Anders is het weggegooid geld. Om organisch bezoekers te trekken zal je SEO technisch goed onderlegd moeten zijn.

Gebruik maken van Bol.com

Er is echter een andere methode om online te verkopen waarvoor je geen eigen webshop  hoeft op te zetten. Dit kan namelijk ook via Bol. Je kan jezelf als verkoper bij Bol aanmelden en op die manier jouw producten gaan verkopen.

Hier geldt echter hetzelfde. Je dient het wel goed aan te pakken om zodoende succesvol te zijn. Zomaar iets doen gaat je niet veel opleveren.

Via Bol kan je tegenwoordig bijna alle producten verkopen die je maar kan bedenken. En zelfs tweedehands producten kan je via Bol verkopen.

Dit is een leuke manier om wat extra geld bij te verdienen. En pak je het echt serieus aan,, dan kan je er zelfs je werk van maken.

Ook aan de slag als verkoper?

Heeft dit jouw interesse? Dan zou ik eens kijken bij de Bol masterclass. Dit is een online training gericht op het succesvol verkopen via Bol. Via deze online training, waarbij je ook allerlei handige rekentools krijgt aangereikt ,kan je als het ware professioneel aan de slag om zodoende jouw producten via Bol te verkopen.

Geen technische kennis vereist!

Wat ik het allerleukste vind aan deze methode van online verkopen is dat je er geen technische kennis voor nodig hebt. Met de genoemde training kan je direct aan de slag. En als je het goed doet, dan zal je al snel je eerste verkopen realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *